23 oktober 07:12, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

00.17 polisen fick samtal från en kvinna i Flen som berättade att hon blivit misshandlad av en man hon har en relation med. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om misshandel samt höll förhör med den drabbade kvinnan, som är i 45-årsåldern. Mannen som misstänks för detta brott hade lämnat platsen. Polisen kallade på en ambulans som förde kvinnan till sjukhus. Hon klagade på ryggsmärta. Mannen är inte anträffad av polisen.

00.44 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Timmervägen i Strängnäs. Det visade sig vara en bil som brann med öppna lågor. Ett släp och en annan bil som stod intill den brinnande bilen skadades också. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand. Polisen tar gärna emot tips från personer som har gjort iakttagelser från området omkring Timmervägen. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformulär på polisens hemsida.

02.30 samtal till polisen om ljud av glaskross på Fredsgatan 34 i Katrineholm. Polisen var framme på platsen efter ett par minuter men kunde inte hitta någon som kan bindas till den ruta som krossats på den restaurang som ligger på platsen. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse.

Fem viltolyckor har inträffat under natten, fyra av dem med rådjur och hjort utan personskador. Den femta är en älgolycka med personskador som har inträffat på länsväg 223 i Mariefred strax före kl. 06. Ambulans tog hand om föraren och bilen bärgades.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen