Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

23 oktober 07:12, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.40 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen är frihetsberövad.

00.26 larm om inbrott i byggcontainer på Pildammsvägen i Norrköping. Väktare hade upptäckt ett inbrott som nyligen inträffat men ingen gärningsperson var kvar. Polisen åkte till området och spanade utan resultat. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och även gjort en brottsplatsundersökning. Tre säckar med ihopplockade verktyg har anträffats och sannolikt är de förpackade av tjuvarna, som hastigt tvingats lämna platsen utan stöldgodset.

03.29 samtal till polisen om krossat fönster på en restaurang på Trädgårdsgatan i Norrköping. Polisen åkte till platsen och det visade sig att någon har kastat en sten genom en glasruta och därefter stulit spritflaskor. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott, en brottsplatsundersökning är genomförd och vittnen är förhörda. Det finns än så länge ingen misstänkt.

Fyra viltolyckor utan personskador har inträffat i länet, med rådjur och vildsvin.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen