Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

23 oktober 07:03, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Kiruna har bötfällts för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:48 Trafikbrott, Luleå
En patrull kontrollerar en bilist som vinglar på riksväg 97 i höjd med Sunderbyn. Föraren, en man, saknar behörighet att köra bil. Patrullen upprättar en anmälan om olovlig körning.

00:05 Våld/hot tjänsteman, Luleå
Polis beordras till ett hotell på Bergnäset där en ordningsvakt omhändertagit en man som varit hotfull mot vakten. Patrullen griper mannen, som är i 20-årsåldern, misstänkt för hot mot tjänsteman. Mannen släpptes fri efter förhör.

00:24 Kontroll fordon, Gällivare
En patrull försöker stoppa en bil i utkanten av Gällivare. Det blir ett väldigt kort förföljande innan bilisten stannar och fyra personer springer från bilen. Patrullen söker i området, men utan att hitta någon misstänkt. Då alkohol påträffas i bilen omhändertar patrullen bilnycklarna med syfte att förhindra brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen