Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

23 oktober 08:04, Rattfylleri, Kungälv

Vinglande färd, E6, Kareby.

Polis skickas till E6 Kareby, efter samtal om en vinglande bil, södergående riktning. Enligt uppgift  från inringaren, en ledig polis, ska fordonet förutom att vingla även pendla i hastighet. Den lediga polisen ligger bakom fordonet, och kan löpande uppge bilens position. Färden fortsätter söderut på E6, passerar Kungälv, och föraren kör sedan av vid Ringön. Polispatrull som beordrats för får syn på bilen, och föraren, en man, kontrolleras. Han visar tecken på påverkan av narkotika, och misstänks sakna behörighet att köra. Han tas med av polis för provtagning, och är nu misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri samt narkotikabrott genom eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen