Uppdaterad 23 oktober 17:20

23 oktober 16:00, Bråk, Borås

Larm om bråk i Hässleholmen via SOS. En av de involverade uppges vara beväpnad med kniv.

Bråket uppges pågå på Solvarvsgatan. Enligt de uppgifter som kommer från platsen så bråkar två personer på platsen och en ska vara beväpnad med kniv, Strax därefter kommer ny information, en av de inblandade uppges vara knivskuren, oklar omfattning.

Polis och ambulans larmas till platsen.

De person som utpekas som gärningsman uppges möjligen lämnat platsen på cykel i riktning mot sjukhuset. Troligen har den som blivit skadad en knivskada på hand eller arm.

Allt ovan baserat på vittnesuppgifter/anmälare.

Kl 16.15: Polis på plats.

Polisen genomför förhör på plats och söker även efter den kniv som använts vid tillfället. Ingen gripen i nuläget. Den skadade har en knivskada i en överarm, läget bedöms av ambulanspersonal på plats som stabilt. Den skadade har avförts från platsen till sjukhus.

Den skadade är en man i 35-årsåldern. En man uppges ha gripits. Han greps, odramatiskt på en cykel vid Ulricehamnsvägen. Trolig brottsrubricering är grov misshandel.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen