Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 24 oktober 10:20

23 oktober 23:48, Detonation, Stockholm

Polis kallas till en fastighet i Traneberg med anledning av att en inringare hört en smäll.

När polispatrullerna kommer till platsen ser de att fönsterrutorna i aktuell fastighet är krossade och misstänker att en detonation har skett.

En förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet är inledd och nationella bombskyddet och polisen tekniker har varit på platsen. Undersökningarna är klara och de har lämnat platsen.

Vad det är som detonerat är för tidigt att säga.

Uppdatering klockan 08.00

Ingen person har skadats vid händelsen och ingen person är i nuläget gripen.

Rättelse den 24/10 klockan 10:17

På grund av bristande kontroll har jag, Towe Hägg, felaktigt uppdaterat den här händelsenotisen med att en person är anhållen i den pågående utredningen. Den uppdateringen skulle jag ha gjort på händelsenotisen om Övrigt på Lidingö som publicerades den 23 oktober. Jag har tagit bort den felaktiga uppdateringen från den här notisen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen