24 oktober 01:01, Brand, Kristianstad

Bilbränder i Kristianstad.

01:01

Polis larmas till Ingelstadsgatan med anledning av en bilbrand. Polisen biträder räddningstjänsten under släckningsarbetet för att underlätta deras arbete. Bilen blir helt utbränd och minst en intilliggande bil får brandskador. Polisen rubricerar händelsen som skadegörelse genom brand. I nuläget är ingen person gripen eller misstänkt i ärendet.

01:49

En bil brinner på Åldermannagatan och polis skickas tillsammans med räddningstjänst till platsen. Okänt antal gärningspersoner misstänks ha tänt fyr på bilen och en soffa på ett intilliggande släp.  På en annan bil som står i närheten har bakrutan krossats och en tredje bil får lättare brandskador. Polisen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand och skadegörelse. I nuläget ser polisen ingen koppling mellan nattens två bränder.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen