Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

24 oktober 01:09, Narkotikabrott, Gävle

Man gripen efter biljakt.

En polispatrull försökte att stoppa och kontrollera en bilist på E4:an i höjd med Gävle Bro norrut eftersom han körde för fort.

Bilisten stannade inte och ett förföljande påbörjades. Färden gick in mot Gävle. Under förföljandet tappade bilen ett däck och hastigheten sänktes kraftigt. Till slut gick det inte längre att köra på bara fälgen och bilen åkte av vägen i låg hastighet. I bilen fanns bara en person och han skadades inte i samband med stoppet.

Föraren, som är i 20-års åldern, greps och fördes till arresten i Sandviken. Bilen som han körde togs i beslag för att förhindra fortsatt färd. Mannen är misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott och grov olovlig körning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen