24 oktober 06:17, Försvunnen person, Eda

En äldre, dement, man är anmäld försvunnen av anhöriga.

Polisen får samtal från en man som vill anmäla sin pappa försvunnen. Pappan har försvunnit från sin bostad i Tomtebo, Koppom, någon gång under natten eller tidiga morgonen.

Pappan, som är i 80-årsåldern, är ca 180 cm lång, har normal kroppsbyggnad och grått hår. Vid försvinnandet var han troligtvis iklädd en mörkgrön tröja och mörkblå byxor.

Pappan brukar inte tycka om att vara i skogen utan håller sig gärna på vägar och liknande. Han har varit anmäld försvunnen en gång tidigare och hittades då vid XL Bygg.

Pappan kan söka sig till hus eller andra byggnader för att söka efter värme och polisen vill därför att man kollar igenom sina uthus och liknande så att han inte har gått in och lagt sig där för att sova.

Om du tror att du har sett den förvunna mannen var vänlig ring 11414 och be att få tala med regionledningscentralen Bergslagen. Om du ser mannen just nu, var vänlig ring 112 och be att få tala med polisen med anledning av en försvunnen person.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen