Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

24 oktober 06:17, Rån, försök, Kristianstad

Kvinna blir utsatt för rånförsök.

En kvinna som arbetar i en livsmedelsbutik blir utsatt för ett rånförsök. I samband med att personal anländer till butiken innan öppning försöker en okänd gärningsman tvinga sig in i butiken genom att hota och slå kvinnan med någon form av tillhygge. Gärningsmannen skräms iväg av vittnen. Polis skickas till platsen för att förhöra kvinnan, som inte bedömdes vara i behov av vård, och även vittnen. I nuläget är ingen person gripen eller misstänkt i ärendet som polisen rubricerar som försök till grovt rån.

Polisen söker fler vittnen till händelsen. Har du sett eller hört något på Kanalgatan i Kristianstad vid 05:50-tiden på torsdagen? Kontakta polisen på telefon 114 14 för att lämna tips.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen