24 oktober 06:18, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

22.23 En polispatrull stoppade en bilist för kontroll på Torpa, Jönköping. Föraren, en man i 35-årsåldern, visade tydliga tecken på narkotikapåverkan. Han togs med för provtagning och blev misstänkt för drograttfylleri.

00.43 En inringare berättade att någon hade krossat flera rutor till en restaurang i centrala Tranås. Polis kom till platsen. 4-5 rutor var trasiga. Det fanns ingen misstänkt på platsen. Polisen skrev en anmälan om skadegörelse.

Polisen har utöver detta åkt på flera larm om bråk i bostäder, som inte har lett till gripanden eller där någon blivit fysiskt skadad, hanterat berusade personer, hanterat viltolyckor utan personskador, samt genomfört en mängd kontroller på eget eller på allmänhetens initiativ som inte har lett till brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen