24 oktober 07:25, Sammanfattning kväll och natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Personen misstänks för ringa narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:21 Trafikkontroll, Umeå
Polisen utförde en nykterhetskontroll på E4 i höjd med Röbäck. Senare under natten genomfördes ytterligare en nykterhetskontroll vid Järnvägstorget i Umeå. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra.

01:31 Misshandel, Skellefteå
Polis beordras till Bureå med anledning av en misstänkt misshandel. En man uppger att han blivit slagen av en för honom okänd man, som därefter springer från platsen. Misshandeln ska ha inträffat utomhus. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel. Det finns inga uppgifter om att målsägande ska ha behövt uppsöka vård.

En viltolycka har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen