Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

24 oktober 09:10, Stöld/inbrott, Eskilstuna

Flera stölder av rattar från BMW-bilar i Brottsta.

Polisen har fått tre samtal under morgonen om stölder från BMW-bilar som har stått parkerade utomhus i Brottsta / Gredby i Eskilstuna. Det har stulits rattar, och vid ett tillfälle även navigationssystem och styrenhet. Stölderna har skett under natten.

Polisen har sett ett stort antal stölder i regionen av den här typen de senaste veckorna. Framför allt rattar har stulits från BMW-bilar i bland annat Värnamo, Jönköping, Mjölby, Linköping och Norrköping. Den gemensamma nämnaren är att det har varit just bilar av märket BMW och att de har stått parkerade utomhus. Risken finns att fler stölder kommer att ske.

Polisen misstänker att tillgreppen sker organiserat. I tidigare liknande stöldvågor har de genomförts av utländska ligor. Det finns flera sätt att skydda sig, läs mer i länken nedan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen