24 oktober 12:00, Försvunnen person, Arvika

Ytterligare en äldre, dement man är anmäld försvunnen av anhöriga.

En kvinna ringer till polisen och uppger att hennes pappa, som är i 80-årsåldern, är försvunnen sedan 10.30-tiden på förmiddagen. Mannen bor i Högvalta.

Mannen, som heter Juhani, skulle ta ett varv runt huset men har därefter inte setts till. Juhani är dement och kan ha svårt att hitta hem.

Juhani var vid försvinnandet troligtvis iklädd en mörkblå kofta med röda, små prickar, blårutig skjorta, mörka byxor och gröna gummistövlar. Han har troligtvis inga ytterkläder på sig.

Vi ber boende i området att titta igenom sina förråd  och andra byggnader för att kontrollera så att Juhani inte har gått in för att lägga sig och vila eller liknande.

Om du tror att du har sett Juhani, var vänlig och ring polisen på 11414 och be att få prata med regionledningscentralen i Bergslagen. Om du ser honom just nu, var vänlig ring 112 och be att få tala med polisen med anledning av en försvunnen person.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen