Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 24 oktober 19:58

24 oktober 13:12, Mord/dråp, Öckerö

På Hönö har en man hittats avliden i en bostad.

Ambulans larmas till platsen då det ska ligga en livlös man i en bostad. Mannen konstateras vara avliden och omständigheter på platsen gör att ambulanspersonalen vill ha polis till adressen. Sjöpolisen samt ytterligare patrull är på plats och har spärrat av bostad för en teknisk undersökning.

Med anledning av att man för närvarade inte kan avgöra hur mannen avlidit inleds förundersökning med rubricering mord alternativt dråp.

Ingen ytterligare information kan för närvarande lämnas ut från förundersökningen.

17.55 UPPDATERING
Mannen som hittades avliden är i 25-årsåldern. En rättsmedicinsk undersökning kommer att göras för att kunna fastställa dödsorsaken.

Polisens kriminaltekniker är på plats och har påbörjat sitt arbete och dörrknackning har inletts i området. Tre män har hämtats till förhör i ärendet. Under kvällen finns polisen kvar på Hönö i trygghetsskapande syfte.

19.55 Den avlidne mannens anhöriga är nu underrättade. De tre män som tidigare hämtades in till förhör är nu släppta.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen