Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

24 oktober 19:45, Bedrägeri, Jönköping

Två gripna efter tumult.

18.00 Polis larmades till en butik i centrala Huskvarna. Två personer hade ertappats med att panta manipulerade pantburkar och när väktare/personal skulle ingripa mot dessa två blev de attackerade. Under det tumult som uppstod kunde väktare gripa en av de misstänkta, en kvinna, medan den andre, en man, sprang från platsen. Flera polispatruller beordrades till platsen.

18.04 Polis på plats.

Polisen övertog gripande av kvinnan och flera poliser deltog i sökandet efter den misstänkta mannen. En hundpatrull spårade snart upp mannen i närområdet och han greps.

I samband med gripandet har polisen beslagtagit ett antal säckar med utländska burkar samt lösa etiketter med svensk streckkod för pant.

De båda gripna misstänks för bedrägeri, försök till bedrägeri, våldsamt motstånd samt våld mot tjänsteman.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen