Uppdaterad 25 oktober 08:05

24 oktober 23:54, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser

22:06 Drograttfylleri, narkotikabrott mm, centrala Kalix

Efter ett rutinstoopp i centrala Kalix är en kvinna i 25 års åldern misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, narkotika brott eget bruk och innehav och brott mot knivlagen. Kvinnan fördes till polisstationen för provtagning, den misstänkta narkotikan samt bilnycklarna togs i beslag. Kvinnan frigavs efter provtagning och förhör.

22:57 Misstänkt rattfylleri, E4:an Sangis

Polisen fick in samtal om en lastbil med farligt gods som vinglade över vägen, patrull skickades för att kontrollera lastbilen. Efter att patrullen fått stopp på lastbilen konstaterades det att föraren var nykter men fick en tillsägelse av patrullen.

23:23 Bråk/Fylleri Bishops Arms, Luleå

Patrull skickades till Bishops Arms i Luleå då personal ringt in om ett 10 tal stökiga och aggresiva personer som bland annat gick bakom baren och var otrevliga mot personalen. Då patrullen kom till platsen stod sällskapet vid entrédörren och var mest irriterade mot varandra. Patrullen kunde konstatera att inget brott var begånget, men en person omhändertogs enl LOB.

00:28 Brand i byggnad, centrala Gällivare

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till en adress i centrala Gällivare gällande brand i byggnad. De initiala uppgifterna var en brand på spis. Branden är släckt av räddningstjänst och man håller på att vädra ut i bostaden. Det finns 15 personer skrivna på adressen, det finns ingen information om att någon person skall vara skadad, dock har en katt påträffats död på platsen. Patrullen har gjort en brottsplatsundersökning, hållit förhör med personer på plats samt skriver anmälan gällande allmänfalig vårdslöshet. 

Uppdatering av Åsa Mjörndal:

00:41 Drograttfylleri, Piteå
Polisen stoppar och kontrollerar en bilist. Föraren, en man i 20-årsåldern, medtas för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. En anmälan gällande drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen