Uppdaterad 25 oktober 06:11

25 oktober 04:18, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

22:46 Våldtäkt, Skellefteå

En man i 25- 30 års åldern har gripits i Skellefteå misstänkt för våldtäkt inomhus mot en flicka i tonåren. Patrullen har gjort husrannsakan, hållit förhör och tagit beslag i ärendet. Mannen som även är misstänkt för olaga hot, är anhållen av åklagare. Ärendet är i en intensiv utredningsfas och vidare information lämnas senare under morgondagen.

04:48 Stöld genom inbrott, Björåkersskolan Burträsk

Patrull är på väg till ett misstänkt inbrott på Björnåkersskolan i Burträsk efter att väktare larmat polisen. Uppdatering: Patrull har varit på plats och kunde konstatera att okänd gärningsman har brutit sönder en låskolv och tagit sig in i ett musikrum på skolan. Händelsen är isolerad till musikrummet och patrullen har utfört en brottsplatsundersökning, de skriver anmälan gällande inbrott. Det är oklart i nuläget ifall något är tillgripet.

Uppdatering av Åsa Mjörndal, kommunikatör:

Under morgonen har en viltolycka inträffat på länsväg 554 i Klabböle. Inga personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen