Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

25 oktober 05:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och ikväll kommer Stefan Gustafsson.

22.08 Stenungsund, rattfylleri
På länsväg 160 i Strandnorum stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 25-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och tas med för vidare provtagning på polisstationen. Han rapporteras för rattfylleri.

01.35 Göteborg, personrån
På Andra Långgatan har en man precis blivit rånad av två personer när en polispatrull kör förbi. Mannen pekar åt vilket håll rånarna har sprungit och patrullen springer efter. En av rånarna, en man i 20-årsåldern, kan gripas medans den andre kommer undan. Oklart vad rånarna tog från mannen. Inga uppgifter om personskada.

02.05 Nödinge, försök till stöld
Larmet går från OKQ8 i Nödinge och väktare samt polis åker till platsen. Man kan konstatera att någon försök att ta sig in i lokalerna men misslyckats med detta. En mörk Volvo S40 har setts lämna platsen i hög fart. Polisen har spanat i området men ingen har gripits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen