Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

25 oktober 06:32, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom och ingen har gripits.

01.28 En ledig kollega såg en man slå en kvinna i centrala Nyköping. Flera patruller larmades till platsen. Mannen kom undan och kvinnan ville inte svara på polisens frågor, men polisen upprättade en anmälan om misshandel.

Utöver detta har polisen åkt på larm om bråk på flera platser. Ingen har skadats och ingen har gripits, men en del personer har förts till arresten för tillnyktring eller blivit misstänkta för ringa narkotikabrott, och i något fall även skadegörelse.

Dessutom har polisen genomfört kontroller och åkt på larm från allmänheten som inte har lett till brottsmisstankar, samt hanterat viltolyckor, psykisk ohälsa, kört handräckningar, etc.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen