Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

25 oktober 07:43, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har förutom nedanstående händelser utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har inträffat på länsväg 908 i Bjästa under tidig morgon. Det finns inga uppgifter om personskador.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:41 Knivlagen, Timrå
Polisen får ett samtal om en kvinna som står på E4 vid Vivsta där det uppges vara dålig sikt. Polispatrull beordras dit och omhändertar kvinnan enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Då kvinnan har en kniv på sig upprättas en anmälan gällande brott mot knivlagen.

00:32 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Sundsvall
Polisen beordras till Bredsand där de påträffar en stulen personbil. Tre män i 20-årsåldern anträffas i anslutning till bilen. Samtliga grips misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Bilen, som stals i Hälsingland tidigare i veckan, tas i beslag. Männen anhölls senare på sannolika skäl misstänkta för bilstöld.

04:20 Skadegörelse, Örnsköldsvik
Polisen får samtal från en väktare gällande en busskur som blivit sönderslagen. En polispatrull beordras till platsen. Busskuren dokumenteras och en anmälan gällande skadegörelse upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen