Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 25 oktober 12:47

25 oktober 10:30, Stöld/inbrott, Södermanlands län

Stölder från BMW-bilar i Trosa och Eskilstuna.

Polisen har under morgonen fått in flera anmälningar om stölder av inredning från BMW-bilar. Samtliga har stått parkerade utomhus, tre av dem i området Skjuvkärr i Trosa. Det har stulits rattar och vid något tillfälle även instrumentpanel. Polis har åkt till adresserna i Trosa för teknisk undersökning.

Ytterligare tre BMW-bilar har haft inbrott i Eskilstuna, en i Måsta och två på samma gata på Öster. Vid ett av dessa tillfällen har ratt och instrumentpanel stulits, vid de andra är det annan interiör som har försvunnit.

Natten till torsdagen stals det rattar från ytterligare tre BMW-bilar i Eskilstuna.

UPPDATERING 12.45: Polisen har fått in ytterligare ett ärende av samma typ. Någon har stulit ratten och instrumentpanelen från en BMW som stod parkerad på en garageuppfart i Vagnhärad, Trosa kommun. Polisen har varit där och gjort en teknisk undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen