Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 25 oktober 18:53

25 oktober 17:44, Trafikolycka, Örebro

En bilist har krockat men en lastbil på E18 strax väster om Vintrosa.

Polisen får samtal om en bilist som skall köra i riktning mot Karlskoga men i fel körfält, bilisten kör alltså mot trafiken.

Strax därefter får vi samtal från SOS-alarm om att en bilist har krockat med en lastbil. Det är oklart om någon person har skadats i samband med olyckan.

Polisen kommer att åka till platsen.

UPPDATERING kl. 18.25

Bilisten är förd i ambulans till sjukhus med oklara skador. Trafiken är avstängd i riktning mot Örebro i samband med arbetet på olycksplatsen. Ett körfält i riktning mot Karlskoga är avstängt. Det är oklart hur länge vägen kommer att vara avstängd.

UPPDATERING kl. 18.37

Trafiken flyter nu på i riktning mot Karlskoga. Ett körfält i riktning mot Örebro är fortsatt avstängt.

UPPDATERING kl. 18.48

Bilisten skall vara en äldre man. Han har mött en lastbil då han kör i fel färdriktning, lastbilschauffören skall ha väjt och bilisten har då kört in i ett däck på lastbilens släp och bilen har därefter snurrat och hamnat in i vajerräcket. Bilisten verkar ha fått lindriga skador.

UPPDATERING kl. 18.52

Bärgningen är nu klar på platsen och trafiken rullar på i båda riktningarna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen