Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 26 oktober 08:17

25 oktober 23:22, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av kvällens och nattens händelser.

20:54 Misshandel Sundsvall Polisen åker på ett lägenhetsbråk, en man född 65 grips och misstänks för misshandel.

Polisen upprättar en anmälan om misshandel.

 

22:11 Rattfylleri Kramfors/E4  Polisen stoppar en bil efter tips. Föraren en man född på 90-talet misstänks för rattfylleri under påverkan av Narkotika och medtas för provtagning.

Polisen upprättar en anmälan om Rattfylleri

 

22:30 Skadegörelse Timrå. En buss får stenar kastade mot sig från en bro. En ruta på bussen krossas.

Polisen upprättar en anmälan om skadegörelse. Ingen person ska ha kommit till fysisk skada.

 

22:30 Misshandel Sundsvall Polisen åker på ett lägenhetsbråk. En man född 56 grips och misstänks för misshandel.

Polisen upprättar en anmälan om misshandel.

 

Uppdatering 07:51 av Maria Linné, kommunikatör: 


En handfull personer har under natten tagits med för provtagning efter misstanke om narkotikabrott, en av dessa personer omhändertogs även enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.
Ytterligare fem personer i Västernorrlands län har under natten och morgonen omhändertagits för fylleri.

00:16 Våld mot tjänsteman, Sundsvall
Polisen beordras till en restaurang i Stenstan. En man i 45-årsåldern misstänks ha slagit en ordningsvakt. Han misstänks även för våldsamt motstånd efter att ha gjort motstånd mot ordningsvakt och polis. Han omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Anmälan upprättas.

00:56 Sexuellt ofredande, Örnsköldsvik.
Polisen beordras till en restaurang med anledning av ett sexuellt ofredande. En man i 30-årsåldern misstänks ha ofredat en något yngre kvinna sexuellt. Han avvisas från platsen. En anmälan upprättas.

01:51 Rattfylleri, Kramfors
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil söder om Kramfors. Föraren, en man i 20-årsåldern, blåser positivt i sållningsinstrumentet och tas med för vidare provtagning. Han blåser 0,74 milligram alkohol per liter i utaningsluften och misstänks därmed för grovt rattfylleri. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Bilnycklarna tas i beslag med stöd av Polislagen 24§.

04:15 Brand, Sollefteå
Polisen får ett larm om en containerbrand vid Sollefteå folkets hus. Räddningstjänsten släcker branden. Polisen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

05:29 Trafikolycka, Timrå
Polisen larmas om en singelolycka på länsväg 331 vid Höglandsbodarna, Åsäng. En personbil har voltat. Föraren klagar på smärta i bland annat en fot men har inget behov av vård. Bilen måste bärgas från platsen. Polisen skjutsar föraren från platsen. En anmälan upprättas gällande trafikolycka utan misstanke om brott.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen