Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 26 oktober 07:08

26 oktober 01:17, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser

22:19 Järpen Polisen åker på ett misstänkt lägenhetsbråk, En kvinna född 00 misstänks för misshandel.

Polisen upprättar en anmälan om misshandel och håller förhör.

 

Uppdaterad 07:07 av Maria Linné, kommunikatör:

22.22 Alkohollagen, Härjedalen
Polisen kontrollerar en ungdomsfest i trakterna kring Sveg. En större mängd alkohol direktförverkas. Patrullen upprättar en anmälan om brott mot ordningslagen.

01:26 Rattfylleri, Sveg
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Sveg. Föraren, en ung man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och tas med för vidare provtagning.  Bilnyckeln tas i beslag med stöd av Polislagen (PL24§). En anmälan gällande rattfylleri upprättas.

Fyra personer har under kvällen och natten omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Tre viltolyckor har inträffat sedan klockan 22.00 på fredagskvällen, ingen person har kommit till skada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen