Uppdaterad 26 oktober 08:05

26 oktober 07:50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har gripits misstänkta för brott (se nedan) och totalt har 16 personer omhändertagits på grund av berusning och/eller misstanke om narkotikabrott/drograttfylleri.

22.13 Polis larmades med anledning av att två personer misstänktes ha slangat diesel ur en lastbil i Norrahammar och därefter lämnat platsen i bil. Flera polispatruller beordrades ut och det aktuella fordonet stoppades. Tre personer greps misstänkts för stölden och de anhölls senare efter beslut av åklagare.

23.08 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka i korsningen  Klostergatan/Myntgatan, Jönköping. En moped och en taxi hade kolliderat och mopedföraren fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har skrivit en anmälan och orsaken till olyckan kommer att utredas.

00.59 Polis larmades till centrala Vaggeryd med anledning av en misshandel. En person, en man, hade fått skador i ansiktet och fick föras till sjukhus i ambulans. En anmälan om misshandel upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen