26 oktober 07:52, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Totalt har åtta personer omhändertagits på grund av berusning och/eller misstanke om narkotikabrott/drograttfylleri.

01.08 En person larmade polisen med anledning av att en tonåring blivit bestulen på sin jacka. Stölden hade skett på Stationsplan i Katrineholm. Polisen har upprättat en anmälan om rån med anledning av händelsen.

03.03 Polisen larmades med anledning av en pågående stöld av extraljus från en bil i Vingåkers kommun. Två personer setts på platsen och de hade sedan lämnat platsen till fots. Flera polispatruller, bland annat hundpatrull, beordrades till platsen och efter att hunden fått upp spår kunde tre personer gripas. De gripna är män i 20-25-årsåldern.

03.22 Polis larmades med anledning av en brand i ett fordon i centrala Strängnäs. Det var en fullt utvecklad brand och totalt skadades tre bilar som stod parkerade på parkeringsplatsen. Polis har varit på platsen för dokumentation och en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen