Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

26 oktober 11:23, Stöld, Jönköping

Flera stölder ur BWM-bilar.

10.25 Polisen har under förmiddagen tagit emot fyra anmälningar gällande stölder ur BMW-bilar. I samtliga fall har någon eller några personer tagit sig in i bilarna genom en ruta och därefter stulit delar av inredningen.

En anmälan gäller en stöld av ratt från en bil på en adress i Bymarken. Stölden ska ha skett någon gång mellan klockan 19.30 på fredagskvällen och 07.30 på lördagsmorgonen.

En anmälan gäller en stöld av ratt och instrumentpanel från en bil på en adress i Bankeryd. Stölden ska ha skett någon gång mellan klockan 22.00 på fredagskvällen och 09.15 på lördagsmorgonen.

En anmälan gäller en stöld av ratt från en bil på en adress i Rosenlund. Stölden ska ha skett någon gång mellan klockan 21.00 på fredagskvällen och 10.00 på lördagsmorgonen.

En anmälan gäller en stöld av ratt och instrumentpanel med gps och datadisplay från en bil på en adress i Vättersnäs. Stölden ska ha skett någon gång mellan klockan 01.00 och 10.20 på lördagen.

I samtliga fall har polisen upprättat anmälningar om stöld och brottsplatsundersökningar kommer att utföras i samtliga fall.

Polisen är intresserad av iakttagelser i de aktuella områdena och tar tacksam emot tips från allmänheten.
Den som har uppgifter att lämna ombeds att ringa 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen