Uppdaterad 27 oktober 09:05

27 oktober 00:20, Försvunnen person, Svalöv

Polisen söker efter en försvunnen person.

Polispatruller har sedan midnatt sökt efter en försvunnen man född -32.

Mannen sågs senast sent igårkväll vid det äldreboende som han bor på i Södra Svalöv. Boendet är beläget på Felestadsvägen.

Sökandet fortgår under morgonen och ett flertal polispatruller, polishund samt polishelikopter deltar i sökinsatsen.

Vi uppmanar nu att boende i Svalöv med omnejd kontrollerar sina trädgårdar, uthus och andra utrymmen för att hjälpa oss i sökandet efter mannen. Mannen är tunnhårig, ca 170 cm lång, har rund kroppsbyggnad och var när han sist sågs iklädd en mörk tröja samt mörka byxor.

Tror du att du kan ha sett mannen någon gång sedan sent igårkväll? Hör isåfall omedelbart av dig till polisens ledningscentral via SOS larmnummer 112. Har du andra uppgifter som kan hjälpa oss i sökandet efter mannen, ring polisens ledningscentral via vår växel 114 14.

Uppdatering: Mannen är anträffad och på väg tillbaka till sitt boende. Polisen tackar för allmänhetens engagemang i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen