Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

27 oktober 00:38, Sammanfattning kväll, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser

18:40 Hammerdal: Ett vittne observerar en man som vinglar och sätter sig i en bil och kör iväg. Polisen stoppar bilen och föraren en man i 60 års ålder misstänks för rattfylleri och medtas för provtagning.

Bevisprovet visar 2,24 promille 

 

19:43 Östersund: Samtal inkommer till polisen om en misshandel i Centrum. Två kvinnor i 60 års ålder har bråkat varav den ena transporteras med ambulans till sjukhus.

Polisen upprättar en anmälan om misshandel.

 

20:09 Östersund: Samtal inkommer till polisen om bråk i bostad, när polisen kommer till platsen har gärningingsmannen lämnat. Polisen upprättar en anmälan om misshandel.

Östersund

Det har varit rörigt på ett uteställe i Östersund som resulterat i flertalet anmälningar om misshandel, oklart med skadeläge, ålder och antalet inblandade.

Föllinge

Under kvällen har Polisen fått ett stort antal samtal om fylleri, bråk och rorigt i trafiken kring ett event i Föllinge.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen