Uppdaterad 27 oktober 06:52

27 oktober 02:34, Detonation, Helsingborg

Kraftig detonation i Helsingborg

02.37 fick polisens regionsledningscentral ett flertal uppringare om en explosion i Helsingborg. Polisen är på plats med flera patruller och bildar sig en bild av vad som hänt. Ingen person är skadad. Oklar omfattning på materiella skador. Polisens nationella bombskydd och kriminaltekniker är på väg till platsen.

 

Texten uppdateras.

 

06.35 Bombtekniker samt kriminaltekniker har undersökt platsen. Det är ett föremål av okänt slag som detonerat och orsakat materiella skador på en villa. Det rör sig om krossade fönster och skador på dörr och husfasad.

Avspärrningen hävdes 04.23, polispatrullerna är klara på platsen. En anmälan om allmänfarlig ödeläggelse är upprättad. Ingen gärningsperson gripen för närvarande.

Polispatruller har genomfört dörrknackning i området samt hållt förhör med vittnen. Vi söker fler vittnen till händelsen, har du sett eller hört något som kan sättas i samband med detonationen? Hör av dig till oss och lämna tips via 114 14 alternativt genom att fylla i nedan tipsformulär.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen