Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 27 oktober 08:50

27 oktober 02:58, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Ett urval från natten i Norrbotten

02.24 Brand Nyborg Kalix

Övertänd villa enligt larmet.  Ska ej vara någon person kvar i villan , men en person ska vara påverkad av rök.

Enligt uppgift ska det vara någon sorts gastub som exploderat inne i villan.

Anmälan. Brand utan misstanke om brott.

 

02-Tiden   Bälinge Luleå

En bilist  stoppas av polisen. Vid kontroll visar det sig att föraren en man i 45 års åldern är berusad. Han tas till Polisstationen för provtagning och förhör.

 

02tiden  Gällivare

Ett tips till polisen om flera berusade ungdomar som vinglar vid ett fordon. De åker sedan iväg. Polisen lyckas stoppa färden och föraren, en man i 28 års åldern tas med till polisstatinen misstänkt för rattfylleri.

Uppdatering 07:00 av Peder Jonsson

00:05 Misshandel Gällivare. Man som misshandlat kvinna på hotell i Gällivare. Mannen gripen av ordningsvakter. Polis som kommer till platsen prövar gripandet som kvarstår. Mannen är i nuläget misstänkt för misshandel. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

03:53 Rattfylleri Piteå. Bil som kör vårdslöst i Piteå, polis stoppar och kontrollerar fordonet. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument, han får följa med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för rattfylleri.

05:14 Trafikolycka Piteå. Singelolycka på väg 373 vid Lidbodarna där bil voltat och hamnat i diket. Föraren, en man, tas med av ambulans till sjukhus. Frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården. Besvärligt väglag på platsen. Patrullen har hållit förhör med föraren och en anmälan om trafikolycka kommer att upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen