Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 27 oktober 08:21

27 oktober 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm. Nedan är ett axplock av händelser.

00.45 Herrljunga, misshandel
En man blir slagen med en flaska i huvidet på en fest på Folkets Park, ambulans åker till platsen. Ingen gripen i nuläget, en anmälan skrivs.  

01.11 Herrljunga, misshandel
En man blir på okänt sätt misshandlad av en okänd person på en fest på Folkets Park, polis kan på plats gripa gärningsmannen. En anmälan skrivs om misshandel och brott mot knivlagen.

04.17 Borås, skadegörelse
På en uppställningsplats på Grönbogatan har flera taxibilar och privatbilar blivit skadade. På plats hittas flera stenar som använts, dessa tas i beslag.

04.22 Dals-Ed, brand
Lågor slår ut genom ett fönster i en villa, räddningstjänst åker till platsen. Huset skall enligt inringaren vara ett övergivet hus, inga personskador finns uppgivna. Polis får göra en avspärrning för teknisk undersökning senare om det bedöms nödvändigt. En anmälan med rubrik mordbrand skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen