Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 27 oktober 08:24

27 oktober 08:02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits misstänkt för brott (se nedan) och totalt 17 personer har omhändertagits på grund av berusning och/eller medtagits förprovtagning efter misstanke om narkotikabrott och/eller rattfylleri.

22.32 Polis larmades till Folkets park, Huskvarna, där en person slagit en ordningsvakt och gripits på plats. Polis åkte till platsen och övertog gripandet. Mannen, som är i 20-årsåldern, misstänks för våld mot tjänsteman.

03.12 Polis larmades med anledning av en misshandel på en adress i området Liljeholmen, Jönköping. En person skulle ha blivit misshandlad av tio personer. Polis och ambulans beordrades till platsen. En skadad person, en man i 30-årsåldern, påträffades och mannen fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen