Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 27 oktober 08:26

27 oktober 08:04, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 110-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har gripits misstänkta för brott (se nedan) och totalt 21 personer har omhändertagits på grund av berusning och/eller medtagits förprovtagning efter misstanke om narkotikabrott och/eller rattfylleri..

22.47 Polis larmades med anledning av en misstänkt skottlossning i området Hageby, Norrköping. Polis åkte till platsen och en person, en man i 25-årsåldern, påträffades på platsen. Mannen hade blivit skadad i benet och han fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inlett en förundersökning gällande grov misshandel med anledning av det inträffade.

02.00 Polisen tog emot en anmälan om ett sexuellt övergrepp som inträffat mot en kvinna på en ort i Linköpings kommun. Polis åkte till platsen och en man i 40-årsåldern greps misstänkt för övergreppet. Ytterligare detaljer i ärendet kommer inte att lämnas.

04.02 Polis stoppade en cyklist som de misstänkte cyklade på en stulen cykel i Linköping. Vid kontroll visade det sig att mannen hade narkotika på sig och mannen greps. Mannen är i 30-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen