Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

27 oktober 08:40, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Fem personer har omhändertagits för fylleri under natten. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon, fyra förare har rapporterats för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:21 Trafikolycka Lugnvik, Kramfors. Inga personskador. Polis har varit på plats. Ej brott, patrull lämnar utan åtgärd.

01:46 Stöld/inbrott Härnösand. Ung man gripen misstänkt för förberedelse till stöld. Knapphändiga uppgifter men mannen ska ha försökt stjäla diesel. Efter förhör är mannen frigiven.

02:46 Misshandel Sundsvall. Man som ska ha blivit misshandlad av okänd gärningsman i Stenstaden. Ingen uppgift om några personskador. En anmälan om misshandel har upprättats.

02:47 Skadegörelse Sundsvall. Någon har kastat in en sten genom ett fönster på hälsocentralen i centrala Sundsvall. Polis har varit på plats, en anmälan om skadegörelse har upprättats.

Inga viltolyckor har anmälts under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen