Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

27 oktober 08:43, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet (00-07).

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:10 Brand Östersund. Bil som brinner på Tjalmargatan, släckt av räddningstjänsten. Okänd brandorsak, polis har varit på plats och gjort en brottsplatsundersökning. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

01:48 Våld/hot mot tjänsteman. Man som brukat våld mot en ordningsvakt på ett hotell i Strömsund. Polis har varit på plats för utredningsåtgärder. En anmälan om våld mot tjänsteman har upprättats.

03:28 Misshandel Östersund. Man som blivit misshandlad av okänd gärningsman i centrala Östersund. Polis har varit på plats för initiala utredningsåtgärder. En anmälan om misshandel kommer att upprättas.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

En morgon utan akuta händelser.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen