Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

27 oktober 10:12, Stöld, Jönköping

Tio stölder ur BMW-bilar anmäldes under lördagen.

Polisen tog under lördagen emot totalt tio anmälningar om stölder ur BWM-bilar i Jönköping.

I samtliga fall har någon eller några personer tagit sig in i bilarna genom en ruta och därefter stulit delar av inredningen såsom ratt, instrumentpanel, gps och datadisplay.

Stölderna har, enligt de anmälningar som kommit in till polisen under lördagen, skett någon gång under fredagskvällen- natten mot lördagen och upptäckts av bilägarna under lördagen.

Stölderna har skett i områdena Bymarken (en anmälan), Vättersnäs (en anmälan), Bankeryd (en anmälan), Rosenlund (fyra anmälningar), Liljeholmen (en anmälan) och Vätterslund (två anmälningar).

I samtliga fall har polisen upprättat anmälningar om stöld och polisen arbetar med att utföra brottsplatsundersökningar i samtliga fall.

Polisen är intresserad av iakttagelser i de aktuella områdena och tar tacksam emot tips från allmänheten.

Den som har uppgifter att lämna ombeds att ringa 114 14.
 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen