Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

27 oktober 22:24, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

01:14 Olovlig körning, Sundsvall
Polispatrull stoppar en personbil för kontroll. Föraren har återkallat körkort och rapporteras för olovlig körning.

01:19 Olovlig körning, Sollefteå
Polispatrull kontrollerar ett fordon. Föraren saknar körkort och rapporteras för olovlig körning.

03:02 Stöld genom inbrott, Matfors
Väktare ringer polisen gällande ett inbrott på en restaurang. Dörrarna till restaurangen är uppbrutna. Polispatrull beordras till platsen. Patrullen genomför brottsplatsundersökning och tar gods i beslag för bevissäkring. Anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

03:13 Stöld från bil, Timrå
Anmälaren observerar när tre personer tillgriper fälgar från en parkerad bil. Personerna lastar fälgarna i en bil och lämnar platsen. Polispatrull beordras till platsen. Inga personer är kvar på platsen eller i närområdet när polis kommer. Anmälan gällande stöld från fordon upprättas.

03:14 Stöld genom inbrott, Sollefteå
Polispatrull beordras till en klädbutik i Sollefteå med anledning av pågående inbrott. Entrédörren till butiken är krossad. Patrull genomför en brottsplatsundersökning på platsen och upprättar anmälan stöld genom inbrott.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen