Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 28 oktober 07:56

27 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har förutom nedanstående händelser även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:35 Trafikbrott, Krokom
Polisen kontrollerar ett fordon på E14 i höjd med Trångsviken. Föraren saknar körkort och en anmälan gällande olovlig körning upprättas.

06:48 Trafikolycka, Östersund
Polisen larmas om en trafikolycka på Trondheimsvägen, Lundvik. Enligt initiala uppgifter är tre till fyra bilar inblandade, varav två ska ha frontalkrockat. Polis, räddningstjänst och ambulans är larmade till platsen.

Uppdatering 07:53:
En person har förts till sjukvård i samband med olyckan. För skadeläget hänvisas till sjukvården.

Två bilar ska ha frontalkrockat. En tredje bil fick skador. Bilarna är bortbogserade och polisen har lämnat platsen.

Uppdatering 08:25:
Patrullen meddelar att ingen person behövde åka med ambulans. Polis har hållit förhör och upprättat en anmälan gällande trafikolycka.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen