Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

28 oktober 06:37, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits.

23.10 Polisen fick samtal om en man som skulle ha blivit misshandlad av flera personer i Tannefors, Linköping. Polis kom dit. Mannen, som är i 20-årsåldern, skulle ha blivit slagen av flera andra personer nära Pumpbron över Stångån. Polisen skjutsade mannen till sjukhus för omplåstring. Polisen sökte efter misstänkta, men ingen kunde hittas.

00.56 Det kom larm om en trafikolycka på Järnvägsgatan i Mjölby. En mopedist hade kört omkull. En flicka i 15-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans, med smärtor i ett knä. Polisen pratade med henne på sjukhuset, och misstänker inget brott.

Utöver detta har polisen åkt på en del larm om bråk, ej av allvarligare karaktär. Polisen har också hanterat en del berusade personer, hanterat viltolyckor och åkt på olika larm.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen