Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

28 oktober 12:32, Sammanfattning vecka, Östhammar

Polisrutan

 

Den 5/11 på kvällen kommer det vara en trygghetsvandring i Östhammar. Vi söker nu er som vill vara med och påverka tryggheten här i Östhammar. Kan du inte vara med på vandringen men ändå har synpunkter du vill ta upp så kan du höra av dig om dem. Maila Bengt Eriksson om du vill vara med eller dina synpunkter. Ni når honom på bengt-o.eriksson@polisen.se   

Ser fortfarande att det kommer in anmälningar om stulet gods där det inte finns nämnt någonting om serienummer, märkning, modell, märke mm. Om vi inom polisen ska ha en chans att kunna gripa de som begår dessa brott så måste vi få mer att gå på än bara en cykel, båtmotor, motorsåg etc. Om ni ska inkomma med lista senare för att ni just vid anmälningstillfället inte kan uppge något så skynda in med det, alltför ofta så dröjer det alldeles för länge.

 Märk upp era saker så att vi kan knyta dem till er och därigenom få bekräftat att gods vi hittar är stulet. Det finns risk annars att tjuvarna får behålla godset, ni får inget tillbaka och vi kan inte gripa dem.

Åtta viltolyckor är inrapporterade.

Veckans anmälda brott.

Östhammar: Stöld genom inbrott i fritidshus i Söderharg och på Bodagatan. Stöld av cykel. Skadegörelse/Olaga hot mot pojke under 18år/Ofredande mot pojke under 18år. Stöld av båtmotor på Stenskärsvägen. Grov stöld genom inbrott i bostad på Ejdervägen. Försök till mordbrand på Frösåkershallen. Stöld av båtmotor på Källvägen. Stöld av jacka i en sportanläggning. Stöld av båtmotor på Skatvägen.

Gimo: Stöld av cykel. Olaga hot mot flicka under 18år. Stöld av gpsmottagare och mätutrustning som stod intill kyrkan. Skadegörelse genom att någon krossat fönstret på en ytterdörr till bostad.

Alunda: Stöld genom inbrott i verkstad i Lunda. Stöld genom inbrott i garage i Sprötslinge. Stöld genom inbrott i bod i Hammarby. Vid samtliga stölder är det främst verktyg som stulits.

Österbybruk: Kortbedrägeri

Öregrund: Stöld av båtmotor på Klevstigen.

När du vill ha kontakt med polisen ska du ringa 11414. Om det handlar om pågående brott ringer du 112. Vill du skicka mail till mig så har jag adressen.  agnetha.degerstedt@polisen.se

 

Polisinspektör

Agnetha Degerstedt

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen