29 oktober 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

22.26 Falköping, viltolycka
På riksväg 47 vid Vilhelmsro är det två bilistewr som kör på en älkg som blir liggandes på vägen död. Bådfa bilisterna klarade sig utan skador.

23.46 Göteborg, skadegörelse
Vid Långebergsgatan inne på Hedins område börjar det brinna i två parkerade bilar som ej tillhör Hedins. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

00.43 Uddevalla, skadegörelse
I Hovhult är det flera personer som kastar stenar mot en bostad så att något fönster krossas. Okänt vilka personerna är och motivet.

02.26 Göteborg, personrån
Vid Järntorget utanför Seven Eleven är det en kille som blir utsatt för ett rån av tre för honom okända yngre män. Han blir misshandlad och fråntagen sin mobiltelefon. Tack vasre bra vittnesuppgifter grips de tre rånarna av polis i närområdet. De är födda -88, -95 samt -99 och är misstänkta för grov misshandel, narkotikabrott och brott mot knivlagen. En batong och en kniv togs i beslag som rånarna hade på sig vid gripandet. 

05.13 Uddevalla, försök till mordbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Hovhult med anledning av att någon slängt in något i samma bostad som tidigare under natten blivit utsatt för skadegörelse. Den här gången började en gardin brinna som snabbt släcktes. Inga personskador. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning och en förundersölkning gällande försök till mordbrand är inledd.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen