Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

29 oktober 06:48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.02 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på E22 vid Söderköping. En buss i vilken 16 personer färdades och en personbil där en person färdades hade kolliderat. Ingen person ska ha skadats vid kollisionen. Polisen skriver en anmälan för att utreda om något brott ligger bakom trafikolyckan.

01.14 Polis och räddningstjänst larmades till Albrektsvägen med anledning av en brand i en personbil. Polisen skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott, bedömningen är att ett elfel orsakat branden.

01.28 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en lägenhet i ett flerfamiljshus på S:t Larsgatan, Linköping. En person hittades avliden i lägenheten och polisen har underrättat anhöriga till den boende i lägenheten.
Polisen har upprättat en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet och lägenheten har spärrats av i väntan på polisens tekniker.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen