Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 29 oktober 10:10

29 oktober 08:55, Trafikolycka, Nyköping

Polisen har på kort tid fått larm om tre olyckor på E4, Nyköping.

08.18 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på E4 vid Gammelsta. Enligt larmet är det en singelolycka. Inga personskador har rapporterats. En anmälan om trafikolycka skrivs men initialt finns ingen brottsmisstanke.

08.24 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på E4 mellan Nyköpingsbro och Nyköping. Enligt larmet är det en singelolycka har skett i norrgående riktning. Inga personskador har rapporterats. Ingen misstanke om brott.

08.44 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på E4 mellan Jönåker och Nyköpingsbro, i norrgående riktning. Enligt larmet är det en singelolycka där en personbil voltat. En anmälan om trafikolycka skrivs men initialt finns ingen brottsmisstanke.

Polis och räddningstjänst rapporterar om halka i området och saltbil är på väg ut.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen