Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

03 oktober 07:06, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.20 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, tre har omhändertagits och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.31 vid en rutinkontroll av en bilist i Valla, Katrineholm fick en man i 55-årsåldern följa med för provtagning och förhör på grund av misstanke om drograttfylleri.

03.40 samtal till polisen om att en krossad glasruta upptäckts på en butik på Köpmangatan i Katrineholm. Polisen åkte till platsen och undersökte och det verkar inte som att någon kan ha kommit in i butiken eller lyckats stjäla något. Polisen har påbörjat en utredning om försök till stöld.

05.55 trafikolycka vilt på riksväg 55 öster om Malmköping. Polisen fick först uppgifter om två skadade men det visade sig vara fel. Ingen person skadades. Bärgare beställs till bilen.

Huvuddelen av nattens resurser har varit riktade mot en försvunnen person i Gnesta, se särskild notis om detta ärende.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen