Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

03 oktober 07:27, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Två vilolyckor har inträffat i länet under tidig morgon, ingen person har kommit till skada.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:24 Trafikbrott, Timrå
Polisen stoppar en personbil på Vivstavägen, Vivsta. Föraren får en ordningsbot då bilen är avställd och har körförbud.

02:20 Trafikbrott, Kramfors
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor i Kramfors. A-traktorn går mycket fortare än vad som är tillåtet, över 100 kilometer i timmen. A-traktorn tas i beslag och en anmälan upprättas då föraren är minderårig och saknar behörighet att köra.

05:55 Rattfylleri, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i samband med en trafikkontroll på Södra Alnö. Föraren av en personbil blåser positivt i sållningsinstrumentet och tas med för vidare provtagning. Mannen, som är i 60-årsåldern, har 0,66 promille alkohol i blodet. Han får sitt körkort omhändertaget, en anmälan gällande rattfylleri upprättas.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen