03 oktober 08:01, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

En viltolycka har inträffat i länet under tidig morgon, ingen person har kommit till skada.

22:44 Trafikbrott, Boden
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Sanden, Boden. Föraren får en ordningsbot då bilen har körförbud, registreringsskyltarna omhändertas.

23:14 Hot mot tjänsteman, Luleå
Polisen beordras till ett hotell i Luleå med anledning av ett bråk. En man i 20-årsåldern misstänks för hot mot tjänsteman då han ska ha varit hotfull mot en väktare. Förhör hålls och en anmälan upprättas.

06:25 Trafikolycka, Luleå
Polisen kontaktas angående en trafikolycka i Notviken. En bil har krockat, eventuellt mot en refug, och blockerar halva vägen. Två personer har setts lämna olycksplatsen. När polisen kommer till platsen finns det inga inblandade kvar. Bilen bärgas från platsen. En anmälan upprättas gällande smitning från trafikolycka.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen