Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

30 oktober 05:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Anna Göransson.

00.00 Göteborg, mord/dråp
I en bostad i Göteborg har en kvinna hittats avliden. Då det är oklara omständigheter kring dödsfallet har polisen inlett en förundersökning om mord alternativt dråp. Polisens tekniker samt rättsläkare har varit på platsen och gjort sina undersökningar. En man som befann sig i bostaden har gripits. I nuläget kan ingen ytterligare information lämnas då anhöriga inte är underrättade.

00.53 Hjo, trafikolycka
I Korsberga har en polisbil kört av vägen. Två poliser fördes chockade till sjukhus med rygg och nacksmärtor. Efter undersökningen kunde de lämna sjukhuset. Bilen bärgad.

01.47 Munkedal, drograttfylleri
I Håby stoppas en bilist för kontroll. Förare är en kvinna i 20-årsåldern som visar tecken på narkotikapåverkan. Hon tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen