Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

30 oktober 07:41, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 50-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits för misshandel, se händelse nedan.

23.23 Misshandel, Nyköping
Polis larmades till en bostad i Nyköping efter att en inringare hört ett högljutt bråk och en kvinna som grät. En man i 30-årsåldern greps på plats i bostaden misstänkt för misshandel i relation, en målsägande kvinna i samma ålder fick skjuts av patrullen till akuten för att se över skador i ansiktet efter misshandeln.

03.35 Stöld/inbrott, Nyköping
Polis larmades till ett pågående inbrott på en byggarbetsplats i Brandholmen, Nyköping. Det fanns en misstanke om att gärningspersonerna fanns kvar på plats men efter genomsök med hund visade det sig vara tomt. Däremot hittade man en väska med verktyg som övergivits, ett hål hade gjorts i staketet in till området. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades. Det är oklart om tjuvarna hann få något med sig.

05.06 Stöld, Nyköping
En lastbilsförare som under natten stått parkerad vid E4 Sillekrog ringde polisen och meddelade att någon slangat diesel från lastbilen under natten. Det verkar också som att man varit inne i lastutrymmet och tittat runt, men inget verkade vara stulet där. En anmälan om stöld av drivmedel upprättades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen